GRONDVERZET- & INDUSTRIEBANDEN

De banden die u onder uw loader, dumper, heftruck of ander voertuig monteert, moeten de eigenschappen hebben die zijn afgestemd op het voertuig en de toepassing. Uiteraard moeten deze banden tegen een stootje kunnen en slijtvast zijn. De profielen van grondverzetbanden zijn zeer belangrijk, evenals de stabiliteit, maatvoering en een lage rolweerstand.

Brouwer Banden is merkonafhankelijk, we leveren banden voor loaders en dumpers van het merk Goodyear, Michelin, Bridgestone en diverse andere merken. Voor mobiele graafmachines leveren we dubbellucht en enkellucht banden van de merken BKT, Alliance, Nokian en Trelleborg. Standaard leveren we alle enkellucht banden op met ringen verzwaarde wielen inclusief ventielbeschermer gespoten in de door u gewenste RAL-kleur. Vraag naar de mogelijkheden voor uw machine.

Wij weten waar het in de bouw en bij grondverzet- en kraanverhuurbedrijven om draait: om banden met het juiste profiel, met het juiste draagvermogen voor elk werk en voor de juiste snelheid. Banden die door en door betrouwbaar zijn zodat maximale bedrijfszekerheid en rendement een garantie is. Kortom, als het om bandenservice gaat zijn wij uw specialist voor bandenkeuze op maat!

MONTAGE EN SERVICE

Voor de montage van banden en wielen kunt u terecht in onze werkplaats in Zaandam. Ook is het mogelijk om uw banden en wielen op elke door u gewenste locatie te laten monteren door ons mobiele montage-team. Tevens staan onze servicewagens 24/7 voor u paraat om u van dienst te zijn als u onverhoopt met pech onderweg te maken krijgt.

 

BROUWER BANDEN ZAANDAM: 075-6164737

PECHSERVICENUMMER: 075-6164737

OVERIGE PRODUCTGROEPEN

 

LANDBOUW

TRUCK

INDUSTRIE

LUX/BESTEL

PECHSERVICE

HOME

© 2016 Brouwer Banden B.V.  | disclaimer  | algemene voorwaarden